Riportok letöltése

Riportok letöltéséhez a felhasználónak hozzáféréssel kell rendelkeznie az adminisztrációs felülethez, tehát Adminisztrátor, Rendszertámogató vagy Rendszeradminisztrátor jogosultsággal kell rendelkeznie.

  1. Az adminisztrációs felület bal oldalán található menüben a ’Kurzusok’ fül alatt található listából meg kell nyitni a keresett kurzust.

    Kurzusok

  2. A kurzuson belül a bal oldali menü ’Kurzus eredmények’/’Kurzus összegző adatok’ menüpontjának kiválasztása után, a keresési mező vagy fejléc feletti, lemez ikonnal jelzett ’Riportok’ gombra kell kattintani.

Kurzuseredmények

Kampányregisztrációs riport letöltése esetén, az adminisztrációs felület bal oldali menüjének ’Kampányok’ fülére kattintva, a szükséges kurzushoz tartozó kampány kiválasztása után a bal oldali ’Kampányregisztrációk’ fülön belül található, lemez ikonnal jelzett ’Letölt’ gombra kell kattintani.

Kampányok

Kampányregisztrációk

kampányregisztrációs riportot kivéve, az ezután felugró ablakban két riporttípus közül kell a felhasználónak választania: ’Kurzus eredményei’ vagy ’Kurzus eredményei meghívásokkal’/’Kurzus összesítő’ vagy ’Kurzus összesítő szervezeti bontásban’.

Riportlekérés

Letöltést követően rendszerüzenet tájékoztatja a felhasználót, hogy a kért riportot e-mailben kapja meg.

riportlekérés

Az e-mailben érkezett linkre kattintva a felhasználó visszakerül az adminisztrációs felületre, és a képernyő alján felugró ablakban meg tudja nyitni a riportot. A megnyitott riport egy Excel fájl, melyben a riportra vonatkozó adatmezőket és a hozzájuk tartozó adatokat találjuk.