Megosztott tartalom verziókezelése

Mivel oldal vagy szakasz megosztásakor nem jön létre új oldal és szakasz, hanem ugyanaz az elem válik több helyről is elérhetővé, ezért az adott elem (oldal vagy szakasz) korábbi verziói is ugyanazok lesznek és ugyanúgy elérhetők az Oldal verziók / Page versions menüben. Egy megosztott elem korábbi verzióra való visszaállítása (a visszaállítás mentése esetén) az adott elem összes előfordulását érinteni fogja.

Megosztott szakasszal rendelkező oldal esetében az oldal létrehozását jelentő első oldalverziónál korábbi szakaszverziók is létezhetnek (ha az adott szakasz egy korábban létrehozott oldalról lett átlinkelve). A megosztott szakasz ilyen, oldal létrehozásánál korábbi szakaszverzióra is visszaállítható, de csak szakaszverzió betöltése gombbal, a haladó verziókezelést megnyitva. Oldalverzióként ilyen szakaszmódosítás nem tölthető be, hiszen az adott oldal még nem létezett, ezért az adott időpontnak megfelelő állapota nem létezik.

A megosztott tartalmak, és főként a megosztott szakaszok korábbi verzióinak betöltése és visszaállítása sokszor bonyolult és nehezen érthető, az eredménye azonban az adott tartalom összes előfordulását érinti, ezért a funkció használata csak fokozott körültekintéssel javasolt.