LMS 17.15.0

LMS 17.15.0

Változás

  • Rendszeradminisztrátorként, az adminisztrátori felületen egy Csomag / Plan szerkesztése során az ajánlati csomag szerkesztési odalán (Ajánlat részletei / Plan details) az áfa százalékos mértékét korábban szabadon meg lehetett adni. Ettől a verziótol kezdve az áfakulcsot kell megadni. Ehhez az Áfa (%) / Vat (%) feliratú mezőben legördülő listából kell kiválasztani a konkrét áfakulcsot. Az alapbeállítás jelenleg MAA (Mentes az adó alól), a másik választható érték pedig 27 %.

  • Tanulóként az emailben kapott, a beküldendő dokumentumokkal kapcsolatos értesítés korábban az Elfogadási határidő / Acceptance deadline dátumát említette. Mivel a tanulók számára a Beküldési határidő / Submission deadline dátuma relevánsabb, ettől a verziótól kezdve az értesítésben nem az Elfogadási határidő, hanem a Beküldési határidő szerepel. (A Beküldési határidő alapértelmezésben 5 nappal az Elfogadási határidő előtt van. Ha az Elfogadási határidőig nincs már 5 nap hátra, a Beküldési határidő és az Elfogadási határidő megegyezik, és a tanulók felé nem jelenik meg.)

  • Rendszeradminisztrátorként, az adminisztrátori felületen ettől a verziótól kezdve a Licenszek / Licenses oldalról megnyitott Licensz részletei / License details oldalakon - a dokumetumokhoz kapcsolódó Elfogadási határidő / Acceptance deadline mellett - a tanulók felé az értesítésben is elküldött - Beküldési határidő / Submission deadline dátuma is megtekinthető. A Beküldési határidő alapértelmezésben 5 nappal korábban van, mint az Elfogadási határidő. (Amennyiben az Elfogadási határidő az aktuális dátumhoz képest 5 napon belül lenne, a Beküldési határidő az Elfogadási határidővel megegyezik.)

  • Rendszeradminisztrátorként egy adott Csomag / Plan szerkesztése során ettől a verziótól kezdve a Csomag részletei / Plan details oldalon az Oklevél letöltése engedélyezett / Certificate download enabled jelölőnégyzet bejelölésével beállítható, hogy az adott ajánlati csomaggal szerezhető-e oklevél vagy sem. Amennyiben szerezhető oklevél az adott ajánlattal, a Csomag / Plan ajánlati oldalán a tanulók felé is megjelenik az ezzel kapcsolatos információ.

Javítás

  • Tanulóként, amennyiben egy Csomag / Plan elfogadásának feltétele egy kiegészítő feltétel, a feltételről a tanulót már az ajánlati oldalon, bejelentkezés előtt informálja a rendszer. Korábban a feltételt a tanuló a bejelentkezés előtt is elfogadhatta, de azt bejelentkezés után is el kellett fogadnia. Ettől a verziótól kezdve a tanulónak csak bejelentkezés után lehet (és kell) a feltételt a megfelelő jelölőnégyzet bejelölésével elfogadnia.

  • A külső rendszerekből érkező tanulók számára a kurzus felület fejléce és lábléce csak szűkített funkcionalitással elérhető. A korábbi verziókban ez a szűkítés nem mindig történt meg helyesen. Ettől a verziótól kezdve a külső rendszerekből érkező tanulók esetében a fejlécben mindössze egy Vissza... (a külső rendszerbe) gomb, a Felhasználó neve és egy nyelvválasztó gomb látható, lábléc pedig nem jelenik meg.

2017. 11. 08.