Miért nem tudom letölteni a Tanúsítványt/Oklevelet?

Egyes kurzusok elvégzéséért tanúsítványt, oklevelet lehet szerezni. A tanúsítvány megszerzésének több feltétele lehet. Ha a kurzusához jár tanúsítvány, de nem tudja letölteni, ellenőrizze az alábbiakat:

Tananyag minden oldalának teljesítése

  1. Az oldalak teljesítését a tananyag elindítása után, a bal felső sarokban található tartalomjegyzékre (könyv ikon) kattintva ellenőrizheti.

  2. Ha a tartalomjegyzékben szereplő oldalcím mellett nincs zöld pipa, az azt jelenti, hogy az oldal nincs teljesítve. Kattintson duplán a címre, majd haladjon át a teljesítetlen oldalon!

Sikeres záróteszttel teljesített kurzus

  1. A sikeres záróteszt is feltétele lehet a kurzus teljesítésének, így a Tanúsítvány megszerzésének. A tesztet többször is megírhatja, amíg a kurzushoz hozzáfér. Rendszerünk mindig a legjobb eredményt fogja tárolni.
  2. A teszt indításakor, a nyitóoldalon tudja ellenőrizni, hogy hány százalékot szükséges elérnie a teszt sikeres elvégzéséhez.

Beküldött szerződés elfogadása

  1. A rendszerben megadott adatok alapján automatikusan generált, letöltött majd aláírt szerződést postai úton kell elküldenie a borítékon feltüntetett címre.
  2. A postai úton beküldött Szerződések feldolgozása – postai beérkezéstől függően – 17 napig is eltarthat. A Szerződés elfogadásáról e-mailben értesítjük.

Ha minden feltételnek eleget tett, akkor tanúsítványát így tudja letölteni.

Ha minden feltételnek eleget tett, és a tanúsítványát mégsem tudja letölteni, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!