Belépés után nem találom a kurzusomat.

Belépés után automatikusan a Kurzusaim/Courses Aktuális/Active fülét fogja megnyitni. Itt csak azok a kurzusok találhatók, amelyekre már beiratkozott és megkezdheti bennük a tanulást. Amennyiben nem találja ezen a fülön a keresett kurzust, ellenőrizze a menüpont további füleit!

  • Az Ajánlott/Recommended és a Választható/Optional fülön található kurzusokra a Beiratkozás/Enrollment gombra kattintva azonnal beiratkozhat. Ekkor a kurzus átkerül az Aktuális/Acitve fülre, ahonnan a kurzusba belépve el tudja indítani a tananyagokat.

  • A Hamarosan/Upcoming fülön található kurzusokban még nem kezdődött meg az eredményszerzési időszak, így nem tudja megkezdeni a tanulást. A „Kurzus kezdete” mezőben ellenőrizheti, hogy mikortól tudja majd elindítani a kurzusát. A kurzus kezdetétől kezdve az Aktuális/Active menüpontban fogja megtalálni a kurzusát.

  • Ha a keresett kurzusa a Lezárt/Closed fülön található, akkor sajnos már nem tud eredményt szerezni a tananyagban, de lehet, hogy meg tudja nyitni és végig tudja tanulni a tananyagot.

  • Amennyiben egyik fülön sem találja a választott kurzusát, kérjük, ellenőrizze a regisztráció helyén, hogy a kívánt kurzusra iratkozott-e be!