Nem tudok belépni a rendszerbe, pedig regisztráltam.

Ha a bejelentkezés oldalon „Hibás bejelentkezési adatok!” hibaüzenet jelenik meg, kérjük, ellenőrizze az alább felsorolt lehetőségeket, ugyanis rendszerünk 10 sikertelen belépési kísérlet után zárolja a fiókját.

  1. Helyesen írta-e be az e-mailcímét? Nincs-e benne félreütés, hiányzó karakter vagy fölösleges szóköz? A címben szereplő pont helyére is figyeljen!

  2. Ellenőrizze a jelszavát! Ehhez írja gépelje be a jelszót egy olyan felületre, ahol látja a karaktereket, például egy szövegfájlba vagy a böngészősorba.

    • Amennyiben a begépelt jelszóban kisbetűk helyett nagybetűk szerepelnek, billentyűzetén nyomja meg a CapsLock gombot!
    • Amennyiben a számítógép nem veszi be a jelszavában használt számokat, billenyűzetén nyomja meg a NumLock gombot, vagy használja a betűk felett található számokat!
    • Amennyiben a leírt szövegben a használtaktól eltérő karaktereket lát, ellenőrizze a nyelvi beállításokat az eszközsoron, és szükség esetén állítsa vissza a nyelvet magyarra!
  3. Új regisztráció esetén megerősítette-e az e-mailcímét 24 órán belül? Ezt az e-mailfiókjába érkezett automatikus levélben található linkre kattintva tudja megtenni. Ha ezt elmulasztotta, akkor a bejelentkezési felületen az Elfelejtett jelszó hivatkozással tud új jelszót kérni és belépni.

  4. Nincs-e zárolva a fiókja? Amennyiben legalább 10 alkalommal sikertelenül próbált belépni, a rendszer automatikusan zárolja a fiókját, erről a zároláskor, és a későbbi belépések során is hibaüzenetben értesítjük. Ennek feloldásához fel kell vennie a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.

  5. Amennyiben partnercégen keresztül került kapcsolatba a rendszerünkkel, akkor előfordulhat, hogy nem a Nexius rendszerben, hanem más felületen kell belépnie. Például jogosítványszerzéshez próbáljon meg az etitan.hu, szakoktatói képzés esetén a bme.etitan.hu/bme oldalon bejelentkezni!

Amennyiben a fenti problémák egyike sem áll fenn, kérjen új jelszót az Elfelejtett jelszó hivatkozással, és a jelszó megváltoztatása után próbáljon meg ismételten belépni. Ha a probléma továbbra is fennáll, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.